ГЕРБ не канибалства в другите парламентарни групи, т.е. не се опитва

...
ГЕРБ не канибалства в другите парламентарни групи, т.е. не се опитва
Коментари Харесай

Делян Добрев: ГЕРБ не канибалства в другите парламентарни групи

ГЕРБ не канибалства в другите парламентарни групи, т.е. не се пробва да купува депутати, с цел да си осигури подкрепа за кабинета „ Габровски “.

Това заяви Делян Добрев от ГЕРБ-СДС 24 часа преди партията му да върне осъществявания мандат на президента Румен Радев в ефира на БТВ.

През почивните дни проф. Габровски завърши листата с претендентите за министри, които би трябвало да обявим на следващия ден. Самото гласоподаване евентуално ще бъде в сряда, сподели Добрев.

Той посочи също по този начин, че проф. Габровски самичък се пробва да си обезпечи поддръжка, само че го прави посредством обществени срещи в Народното събрания, за разлика от предходните ръководещи, които са се опитвали да си пазарят депутати.

През последните дни в общественото пространство излезе едно име – това на Драгомир Заков, който се спряга за външен министър в държавното управление на проф. Габровски.

Аз нито мога да го потвърдя, нито да го отрека. Но ще ми бъде доста забавно, в случай че това е правилно, по какъв начин ще гласоподават в сряда сътрудниците от „ Продължаваме промяната “, тъй като в случай че те не го поддържат, очевидно имат потребност от психиатър.

Не може март месец да предложиш някого за министър, да го избереш, а девет месеца по-късно да гласуваш против същия този човек, уточни Добрев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР